gott nytt år!

:)


en skakande berättelse med tvära kast som tonårstidens egna.

tjena tjenare bloggisen! :)

sitter och lyssnar på lite musik medans jag taggar till match! mot enköping! vaknade faktiskt ganska tidigt idag..klockan 12! så det är tidigare än igår ! fattar inte vad som har hänt..är uppe till typ halv 4 varje natt. menmen! har inget mer att säga i detta inlägg!  drar till mamma och firar nyår där imorgon ! så det blir toppen. pusshej! /filippa


vinterkänslooor


hej...

jag saknar alla i sverige...
hejdå/lina

EN GÅNG FÖR LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGE SEDAN...SKREV FILIPPA ETT INLÄGG.

tja det va ju inte igår!

nu tänker jag skriva världens längsta inlägg så det så! ska jag berätta om mitt liv ? nej palla jag tänker inte alls skriva ett långt inlägg..skriver mest för att hålla bloggen vid liv och jag såg att lina också hade skrivit lite grann så det kanske är på tiden att lilla jag skriver lite grann! ser ni vad bra det går med mitt världsrekord-försök ? tror ni på att det blir nåt rekord ? det tror iallafall jag! jag känner att detta inlägg börjar bli tråkigt.. så till något kul!

det ni missat är juldansen avslutningen och juste julafton och massa jullov ! det är ju ganska förfärligt ! sååå här får ni sammanfattning av lite allt möjligt kära läsare hahahhaha som är väldigt många! men juldansen den va skitkul! inte för att vår klass tog den så seriöst..men jag och lina gjorde det! vi va dom ändå som va engagerade och försöker iallafall påverka betygen ! så tummen upp för hon och jag! sen utdelar jag en till tummer till våran snygga outfit ! vi va nämligen likadana ! UNTZ UNTZ! :D  julavslutningen va ju kul! eller ja..mest vanlig skola och lite fika och sånt i slutet..fick betyg också inte alls nöjd..menmen i 9an då kommer det hända grejer! så se upp för mej :) och ja på självaste avslutningsdagen träffade jag lite kompisar senare !

från avslutning till jullov! har inte gjort speciellt mycket..mest vart med mina underbara kompisar! jag syftar mest på sara hihi. sen har vi spelat massa matcher med laget! för er som är mer intresserade än andra så är det dm-final i futsal 9 januari! yeeaaah. BE THERE ? hahah. påtal om fotboll så har vi match imorgon så det blir very awesooome!  lina sluta störa med meddelande på facebook när jag skriver! JOBBIGA UNGE :@ menmen..ska rabbla upp lite grejer jag fick i julklapp som jag är nöjd med ..jag är nöjd med allt ! men mest nöjd! presentkort i massvis..en sjuktfin kofta..massa pengar som jag köpt kamera för..hörlurar till datorn och plattång! kul kuligare kuligast.

ska jag lägga upp en bild på kameran ?  men ja det är klart jag ska ! vilket naivt inlägg det börjar bli känner jag! :D oj ! tog en 5-minuters paus från skrivandet.. men nu är jag back on track igen vettni! jag orkar inte skriva mera nu! ska bara försöka bli bättre och skriva mer varje dag!  jag hör applåderna för mitt extremt långa inlägg! dock inte världsrekord hihihi!  tjarrråååå! /filippa


stor saknad

just nu sur på allt & alla drar till gymmet en sväng
saknar nikki otroligt mycket, men vi ses nästa år.....tror ni jag klarar mej, NEJ!?
8:e januari kommer jag hem, varje sekund utan henne känns som en evighet

gillar inte vintern just nu, snön gör mej förbannad, är alltid ivägen, kan inte använda mina converse, hehe

kul att veta...på fredag är det julafton för alla som inte visste de ;)
inga bilder tyvärr.

jag & filippa är väldigt dåliga på att uppdatera , men ska försöka att uppdatera 1gång / dag. tror ni att de kommer lyckas ?

pusss lina

RSS 2.0