hejsantjenahejtjatjohallojmorsningheyyy !

jag och lina uppdaterar aldrig ! jippiieee vad duktiga :)  ni har missat ganska mycket faktiskt!
jag hoppar på kryckor, för jag tränar alldeles för mycket och då har min fot blivit överbelastad, enligt max är jag klen ! men skadan visar ju även att jag tränar hårt! den är så gått som borta nu iallfall!
cup imorgon! jag ska spela trots att jag är smått handikappad. men jag klarar nog det !  bara jag har en boll vid fötterna går allt jättebra!   

sen har ni inte missat nåt mer , så det var egentligen inte så mycket ! imorgon ska jag och nikki på stan!  grejt mate. då ska jag träna upp min fot så att den kanske blir bra! liksom lediga imorgon! skööönt.  idol nu!  hejdååå / filippa


lite uppdatering !

verryyyy bad uppdatering !  haha, ingen av oss har antagligen haft tid !  hahah.

setter i skolan bredvid lina och har presci blivit klar med en svenska uppgift. ska beskriva en person och jag beskrev min underbara vän lina. så nu har jag lite tid över att skriva typ 5 min. fast jag måste hinna logga ut oc ställa tillbaka datorn ! kanske skriver lite fel eftersom att jag är lite stressad.  nu kommer läraren med mitt papper.  aja, uppdatering kommer så småning om !  hejdå /filippa

nu vet ni varför..

kommer inte bli så mycket mar uppdatering från mej ihelgen.
för jag ska inte vara hemma, men jag uppdaterar när jag kommer hem !
tjarrååå  /filippa

@filippa in tha houusee yao!

hejtjatjena.  lite baaad uppdatering av oss båda liksom !  skolan har ju gått före hehe.   men faktiskt har vi inte haft tif förns nu, en härlig fredag in the end of the week blir ju fint.  finns inte mycket att säga om skolan idag förutom att jag och jille var kungar på att göra sallad. bättre än cupidos sallader tillochmed.  =D  sen så skulle jag träffa en kompis. men mina bussar krångla så det gick inte !  

sitter med huvudvärk och gör ingenting! mamma har köpt nya skor till mej! låga converse , taaack !  snart fyller jag år också !  mina underbara vänner tänkte ha överaskningsfest för mej imorgon men nu går inte det eftersom att jag ska bort.  så jag missar det och så skulle jag spela massa matcher ! men det går ju inte heller!  fan.  klarar mej nog.

tjarrååå / filippa


fööörsta bilden som existera på bloggen !
(gammaaal)

RSS 2.0