låångt om enköpingscupen.

lördag: jocke ringer oss klockan 8:10 på morgon & mamma svarar. han frågade om vi sov, mamma svarade  japp. sen sa han : jag skulle bara önska er en trevlig dag x'd  . men sen så sah na att freja & julia inte hade blivit friska så dom behövde 2 spelare till cupen, så vi gick upp & började packa,packa & packa. sen åkte vi till anna & hämtade upp henne för hon ville med & kolla. på vägen såg vi att det vart trafikolycka, vääääärldens trafik olycka i stort sätt. mamma & anna sa : tur att alla är ute. men när vi kom fram en bit såg vi en man med hans barn som var krossade eller vad man ska säga. dessvärre dog 7 åringen & hans pappa :(  hemskt. aja, vi fortsatte att åka. när vi var framme var det bara & yta om fort, för vi hann inte till samlingen eftersom att vi fick ju reda på det lite i efterhand att vi skulle vara med. men vi kom dit iallafall. sen kollade vi på lite match & efter värmde vi upp. vi mötte korsnäs if i första. dalarnas bästa lag. vi var det bättre laget men det blev 2-2 . dom fick straff i slutminuten. asså, dåligt av domarn, ingen drog henne i tröjan, men aja matchen är glömd & vi är glada ändå. när vi går tillbaka till skolan (skolan man var på när det var globall , i miss it !) så åt vi mat. det var korv & potatis mos. & juste min hals blev helt förstörd. är hes & har vart det sen första matchstart. sen var det några timmar kvar till nästa match så vi drog till en outlett & fixade saker till felicia, för hon skulle inte sova kvar först, men hon ändrade sej sen. köpte en canada goes tjockiströja. sen godis på enköpings största godisland ! (y)  när vi kom tillbaka såvare tävling i ett spel. kul !  sen var det match mot hässelby, vinnst med 4-2 !   jag hade en annan position. så det var svårt att fatta , men jag trod det gick ok. juste första matchen blev figge tvilling matchens lirare andra blev binjo. sen hade vi kul på kvällen, åt mat lasange.  sen vilade vi, & tom berättade en "spökhistoria" sen kollade vi på robinsson. bajshans vann -.-  sen vare dags för match klockan 22:00. mot fanna ockse den matchen vann vi med 2-1 , men asså deras mål var orättvisst. jag gjorde ett mål & molly gjorde mål när det var 5 sekunder kvar. jag blev matchens lirare. :d sen skulle vi hem & sova. guck 97 hade match klockan 01.20 på natten :o   vi gick o la oss klockan 00:00.

söndag:uppgång klockan 06:30  sen fixade vi oss, skulle äta frukost & sen dra i väg & spela. vi mötte bollstanäs, elitlag 97or. dom har vunnit gothia typ. så aja. vi förlorade tyvärr med 5-1. sen kollade vi på hammarby som är gryyyymt bra. sen gick vi tillbaks & packade , när vi packat in i bilen så skulle vi kolla på gusk, så jag felicia molly linnea & figge klämde in oss i våran pyttelilla bil (y)  myyyys.  gusk vann med 4-1.  målet till dom var ett baklängesmål eller vad man ska kalla det för :(  sen gick vi tillbaka & åt. det var inte gott så jag felicia & mamma stannade på donken på vägen hem. supeerrrröyckad cup. 

tummen upp för:
-
gusk. bääääääst.
- vinster.
- allas humor.
- allt skratt.
-våran insatts.
- vi kom 1:a i gruppen !
- allas superfantaskiskt underbart fina mål xd
- sandra som tycker att det är fint med hesa röster !

tummen ner för:
- min hals & röst. låter som en kråka.
- domarn som var orättvis.
- hans vann robinsson.
- förlotrade matchen.

ALLT ANNAT VAR TOPPPEEEEEEEEEN ! lina kanske tog bilder. jag är sjuk nu & vi har svenska prov imorgon, få se om jag kommer . har feber & så. men helgen var underbar, tack te väääärldens bästa lag !  
puss /flippiiisss :*


bästa bilden från dm. eller den bästa jag hittade på mej tagebn från http://isabelleeden.blogg.se !


back from kungsberget :)

hejhej :)
gick upp kl. 05.40 -.- sen kom bianca & hennes mamma & hämta mig kl. 06.15. när vi kom fram till lidlparkeringen gick vi på bussen som gick kl.07.00. åt chips & drack läsk på vägen dit & smsa med amanda stolpe som kolla på film :p. Kom fram typ nio :) filippa & bianca gick & hyrde bianca hyrde snowboard & filippa skidor (a) jag & matilda hade redan grejer me oss. matilda åkte skidor & jag snowboard :) jag & bianca åkte direkt bort till sittliften för filippa & matilda ville åka i barnbacken :p jag & binjo åkte hellikopter i backen, asså nte riktig hellikopter ! vi höll varandra i händerna & snurra runt, skitskoj ! :) vi ramla skitmkt så imorn kmr jag ha blåmärken över heela kroppen -.-

jag tog nte så många bilder me några så...
ha de göt// liinaa
 

dålig uppdatering

hejhej :)  imorgon ska vi till kungsberget.
gå upp kl halv 6 (y) 
har inte kunnat skriva för att datorn var inte hemma.
palla berätta om idag !   ska ringa till en kompis nu, !
hare bra / fippliipp.

min rygg är sämts =(

godmorgon sötisar :)

godmorgon alla glada & alla inte så glada :d
nu är klockan så mycket som 07:18 .
kände mej otroligt pigg imorse så jag gick upp tidigt.
så jag fick lite tid till datorn nu ! :) men ska till bussen snart.
skolaaaan -.-  men får träffa lina bästasyster <3
hon MÅSTE vara med på fotbollen, annars dör hon ;d

puus sötnosar ! /filippaaa

goodnight sweethearts ;*

vakna runt tio & börja smsa me bästasyster <3 sen runt elva drog vi till fjällnora , ville egentligen nte men var tvungen -.- isac tog me sig en kompis som var skittaskiga mot mig så jag tog mina vanliga skor och åkte skridskor därifrån då åkte jag mot selknä men jag visste nte riktigt var jag va så jag fråga en gubbe han ba.. ähum jag vet nte typp.. marielund jag ba okej, sen åkte jag vidare & åkte upp på nån annans brygga & tog av mig skridskorna & satt på mig dom andra sen börja jag gå på järnvägen för det fanns ingen väg -.- såg massa konstiga hus som jag aldrig sett förut så jag kände mig lite vilse ?;o fortsatte gå & sen såg jag isaks hus & då fatta jag att jag gick rätt hehe sen gick jag upp för backen ut på vägen där alla bilar typ körde på mig , sen kom jag hem men mamma & isac hade nte kommit hem så dom va säkert & leta efter mig fortfarande , sen när dom kom hem blev mamma lite sur... men nu känns det som att jag har brutit höften när jag ramla så mke på isen , får se om jag ska va me på fotbollen :/ sen runt 4 åkte vi till sunnerstabacken men när vi komdit var det stängt såklart.
åkte pulka ist hemma, nte lika roligt men får duga ,
ska gå & kolla på tv & sen gå sova för imr år det ju tråååååk skola!

kiss´n´hugs liiinaa

sömmar med göran :)



lååångt inlääääääägg.

heej :) nu ska jag berätta om igår. jag felicia & simon kom hem . vi hade vart hemma i 1 timme typ, sen ringde pappa :d han sa att vi skulle duscha. så vi började duscha. sen kom anna hem & då sa hon att amanda skulle duscha för vi hade haft lång tid på oss :) men det hade vi inte, 5 min hade vi kanske haft på oss. sen duschade alla iallafall, pappa kom hem såsmåning om. jag klädde på mej, eller jag hittade inget jag skulle ha -.- men till slut hittade jag, men hade ingen kofta så det fick jag låna av anna :d vi åkte in till stan, det ända anna visste var att vi skulle äta mat mer visste hon inte. hon gissade på stabby nånting, men det var fel.  sen parkerade vi & börja gå, jag & simon hoppade runt som galningar x) sen kom vi till en liten resturang. vi ställde oss utanför. jag började tappa tålamodet, så jag frågade : ska vi inte gå in snart ? :o sen kommer morfar springande med bregott paket i handen. där liksom lita av överraskningen förstörd :(  men anna blev nog fullt överaskad & glad ändå.vi gick in lite före anna & hejjade på alla. sen när anna kom började alla sjunga. :)  det var trevligt. vi satt oss ner & väntade på att maten & allt skulle komma. först skulle vi välja dricka. sen kom maten 20 minuter efter typ. det var grillat vitlöksbröd med tomatsallad ! Det var assssssgott. så jag kastade i mej det medans alla andra var på sin 1 tugga -.- hahah, vi hade jättekul jag felicia simon & mahtias. vi fick vänta ca en halvtimme på varmrätten, så det vart lite skålar & tal . sen kom varmrätten pastaplattor med tomatsås & spenat ! också det var gott, inte lika gott som förrätten, men det gick i. sen betämde jag felicia simon mahtias & mimmi att vi skulle ha halv 8 hos oss. dom kommer till oss så lagar alla barnen nåt gott & bjuder på . mathias mimmi & nisse kommer sätta poäng :d kuuuuul ! efter ett tag kom också efterrätten, det var en glasskula med nått chokladpulver över. det var jäääätteäckligt. sen pratade vi om massa kul, vi sjöng också. sen så började vi säga alla barnen skämt,moooohahah, mathias kom på ett "groteskt" ord. ;d  kommer inte att nämna det  ! sen när jag och simon säger det så säger han : jag vet inte varför simon säger sånna ord. vi betalade & åkte hem vid halv 11. sen kom vi hem , lånade anna & pappas dator för att skörda & sen så gick jag & la mej...



vaknade klockan 10 typ, vaknade av att felicia bankade i väggen. när jag vaknat klädde jag på mej fotbollssaker eftersom aqtt vi skulle på träning , gick in på fatorn & kollade på facebook. sen så gick jag in i köket & fixade frukost. sen drog vi på träning. det var kul. åberg fick nån panik, jag trode att hon var ledsen först :(  haha, men hon skrattade bara :) när jag kom hem så gick jag in & fixade saft. gick ut ett tag efter & fixade till chippen, han fick nytt & rent i sin bur med nytt vatten. sen fick han massa saker att hoppa på & krypa igenom, nytt & frächt hö. så han har det lyx just nu. mina hände har så gott som tinat nu eftersom att fingrarna har hoppat sej varma mellan tangenterna. nu får ni nöja er med detta vääääldigt långa inlägg. & det var bara tillfälligt. jag hade bara lust att skriva, men nu har jag inte det. hihi :)  hörs väl senare ?   ikväll ska vi se "det regnar köttbullar"

ha det naajjs :* /ffiilliippiiss

det blir en bild på mej , tog inga eftersom att mobilen inte fick vistas vid bordet . fick inte fota med pappa & annas kamera.


kläder

         
gina tricot 99;-              stadium 149;-
                                   halvareapriset :p   

         
stadium 299;-             MQ 175;- rea
                                  suddig bild :/

fliströja 290;- intersport
rea

klickbara bilder
// liinaa

haha ;d

såååå rolig ! ;d



// liinaa

today :)

hejhej:) filippa har ju redan skrivit om alla lektioner :)
men iaf åkte hem vid lunch , jag gick till mammas jobb
& så shoppa jag lite med mamma & mormor :p
kmr lägga upp bilder sen vad jag köpte :) sen kom bianca
vi träffades på bik bok ;d hon köpte en tröja där,
nu är mormor & morfar här vi sitter egentligen & äter
men jag sprang till datan hihh :)
va på fotbollsforum idag oxå det var väl skoj men alllaaa killar
är så hääääääääääääär egoistiska! dom passa aldrig oss -.-
fick den nya puma parfymen av mormor & morfar :))
pöööössss på alla! // liinaaa :*

grattis anna !

heej sööötnosar :) skola idag.. säämst.
vaknade halv 7 , gick & sjöng för anna. hon fyller nämligen 40 idag. grattis, hon fick 2 trisslotter av mej !
först matte skulle lämna in massa läxor & sånt.
sen fysik, helt okej. skulle skriva läsa & sen så tog amanda i nån sak så hennes hår ställde sig x)
sen no, skulle göra saker på datorn ,  så tiden gick snabbt.
sen åkte lina hem :(  hon mådde dåligt, det känndes tomt utna dej lina.
jag & binjo försökte muntra upp matilda, men det gick ju inte så bra. -.-
vi sa hela tiden : matilda varför är du sur ?
hon svara: jag är inte sur ! bara förbannad & dåligt humör..
haha , det är ju inte att att vara sur x)
till lunch var det massa orginella maträtter ! jag & bianca tog bara klyfpotatis med kryddor.
på so:n ritade jag typ patrig & gary från svambob ! :d
sen hade vi slöjd, jag ska göra en toallet sak , pallade inte såga så det fick bullent göra med sin maskin .
amanda loves..... hahah ! :)   skööön.  !
ikväll blir det feeeest. !

pööössar sötnoooosar :*/filippiis

kolla så såg söta amanda ut !:)


våra besökare äger.

wweeii 33 besökare idag ! :) keep going.
besök: http://fflippis.blogg.se  min andra bloooogg (a)
/filippaa lina är bäääst ! <3

ska till stan nu !..


internet!

ämtliiggeeen är internet tbx! ;d har nt haft nånting att göra
på kvällarna haha :p
men iaf, när jag kom hem så kolla jag på morden i midsomer :)
sen lite matte -.- nu sitter jag vid datan :)
imorn kommer mormor & morfar hit som drar till thailand
på lördag.. avundsjuk!! -.-

puuss/ Liiina :*

kommentera !

alla bilder jag tog med pappa & annas kamera :


nybörjare ni vet :)

är ändå nöjd.

stolta fotografen ;d

jättenöjd.

:)

kommentera ändå ? är ju nybörjare, vill få lite snälla kommentarer ! (:

sötnosen som kom hem idag :)<3


HAHAH :)

denna bild ritade jag :)
det är ett bidrag till en tävling på djur.nu! :)
så ni kan gå in & söka på yooki. sen kommer jag med mer info.
här är bidraget, handritat på paint.


godmorgon

jäääättemånga som frågar frågor på frågestunden ?!  :o
jag är i allafall hemma & vilar nu.  ska vänta tills pappa kommer hem med sötnosen chippen.
för alla som inte visste så kunde inte chippen vara med deras hona , så han får flytta hit.
& om ingen vill ha honom så ska vi inte  avliva honom !  jag tänker behålla honom.
jag lånade pappa & annas kamera idag, pappa får fixa bilderna sä lägger jag upp på bloggen sen.
krya på mej!
puuss :* /filippa


frågestund

hihi, utan att lina vet.. jag tycker att vi kör frågestund & LINA får svara på allt sen ! :d
ställ jätteeeemycket frågor . ni får ställa frågor om mej (a) lina kan svara , för hon typ allt om mej (:
hahaha lina , tortyr.

fråga fråga fråga fråga !


är sjuk & supertrött

vår statistik mår lite dåligt, besök mer så ska ni se att han blir bättre ;d
jag är hemma & är sjuk -.- äkte hem från skolan, har skitont i magen & mår illa.
nikki bästis är &så hemma.
tack jossan för designen jättefiiin ! :)  uppdaterar sen. tack för alla kommentarer.

puss:*/filippa


jag & bästis hade lika fotbollsskor när vi var små !
kolla http://nikkiclasson.blogg.se ! <3


rubrik

hejsan :)
idag var det skola som vanligt ! vi försov oss i 45 min imorse & kom lite försent till skolan.
imorgon ska vi typ spela teater i tyskan -.-  kuul !  sen hade vi svenska, vi ska gör klart sida 66, det hr ju inte jag & bianca gjort kan man ju säga x) vi hade vikarie på so eftersom att lisa var på kurs, så vi hade johanna :) vi pratade om demokrati & om skolan. juste, nästa termin ska jag byta till förstärckt engelska eftersom att tyska är inte så kul -.-  även fast jag är duktig på engelska !  efter so:n hade vi lunch ! då pratade jag med issa i telefonen typ:
filippa : heeej
issa: heej lina.
filippa : ähm, det är inte lina ? :)
issa: det är ju fippa !
filippa: haha, aa
issa: men det är ju samma sak ! :d
filippa: hhaha, nej ! vad gör du ?
issa : loooodar.
filippa:haha
issa: nej nu ska jag prata med binjo igen ! hejdå (:
filippa:hejdå (: 

det var jätteäcklig mat i skolan -.- nikki var ju sjuk &så :(    vi hade matte & jag fick fortfarande inte lämna in mina läxor & det -.- på matten fick vi reda på att lukas har slutat i våran klass. sen försvinner alex & felicia med. sen kanske viktor många som återstår.. efter matten hade vi engelska , sen var helt okej ! efter engelskan så hade vi teknik i typ 20 min. vi skulle först upp för alla trapor sen ner för alla trappor sen i aulan, säga våra namn , vara tysta i 1 minut & sen skulle vi gå x)   jag & felicia drog till bussen. sen till pressbyrån, juste i bussen var det en fullgubbe som pratade med några från 9:an ? sen på pressbtsån var det en till fullgubbe som nästan gick in i mej & det luktade jättemycket öl. sen när vi gick ut från toan så var det en annans fullgubbe som hade genomgång vad en ölflaska innehöll. sen träffade vi amanda & maja. sen åkte vi med bussen hem. !  nu ska jag bara ta det lungt. jag vet inte om linas internet fortfarande e pajj, men det kan vara möjligt.
tack för chokladen nouuuur !  <3 
puuus & kram/filippa :*


hej sho cha tjena

tjenare (: 
ska bara säga att linas internet har damp  , så hon kan inte uppdatera just nu. men sen kanske.

idag var det skola, helt okej. först tyska !  vi böt platser -.-  tur att det inte blev över mina förväntningar skulle få panik då :d  sen så var det svenska helt okej det med ! jobbade lite med våra uppsatser . sen skulle vi haft håla, men vi hade no istället -.-  men det var bäääst , kollade på en serie som börjat häromdagen på tv som heter typ ekvatorn. !  riiikitgt bra faktiskt. ! sen så var det so, helt okej med, håller på med sammhällskunskap nu. så vi håller på med demokratis  diktatur. sen var det helt okej lunch, pasta med köttbullar :d  efter lunchen drog vi till fotbollen & pratade i-såråket jag & lina alltså. hahha ! på fotbollen skulle vi hoppa bock & hoppa över varandra , jag hoppade över 0 pers. & hoppade bock över ½ pers.  hahah !  jag kan inte hoppa över nån , jag är rädd att jag ska hoppa på människan -.-  sen pratade jag & alexander om almunge & massa saker.   sen drog vi hem & nu sitter jag här & har huvudverk :/     men denna vecka ska vi försöka lägga upp massa bilder ! :)  för jag kan göra det denna vecka. nu ska jag fixa en grej på bloggen.     juste, jag träffade sötnosen nea idag ! <3
när jag skulle köpa nougat var det en kille i kön som skulle köpa cigg, han i kassan frågade om legg & kollen sa att han inte hade, men han hade köpt där förr av samma man som stog i kassan, men han ville ha legg. hahahah ! x)  stackars kille, skulle skämmas. det belv väsrsta diskutionen.
puss :*/filippaa.


thats me :)

vi har faktiskt kattungar för er som inte visste ! :)


inte kuuuul..

hej, sitter & gör matteläxa eftersom att jag inte gjort den.-.-
har typ åkt skridskor & inte gjort nåt annat, !
asså jag fick just reda på att alex ska sluta igränby ! :o

bajsbajsbajs, vem ska jag sitta med på tyskan ? :o
fan jag kommer sakna dej & allt. kommer ju fan aldrig träffas då typ.
har inget mer & skrivat annat än att jag älskar alexandra larsson ! <3

ledsen gubbe / filippa :(


sunnerstabacken

Heej!:)
Va i sunnerstabacken förut idag & åkte bräda, träffa
Johan Hellberg där :) han var typ me Max tror jag :p
nt så mkt att skriva om dagen ;d
puusss // Linaa:*

mööömsigt :d

hejhej, kom in för ett tag sen ;)   åkt skridskor.
nu lagar jag ,felicia & julia pankakor & ska kolla film snart.
har inte mycket mer att skriva !  nu ska jag äta.

puss / filippaa :*


mornmorn!

godmorgon alla söta! idag fyller min pappa år
så grattis till han :p vaknade skittidigt idag ;o
så kmr nt orka göra nåt idag :((
ska alla göra idag dåe? ;)

bli medlem på den här sidan(det är gratis!) :) &
man kan få presentkort på smink & sånt!
Gratismakeup.se



lots of kisses// Lina♥

avatar

Är det nån som har sett Avatar? ;d
fundera på att se den på bio :)
var den bra?;o komentera om den var bra lr ej ;d
puuss skriver imorn :* Lina

and im...in

besöksnivå torsdag: 20
besöksnivå fredag: 29
beslksnivå idag: 21

fett bra tycker jaaag !  (:   (y)
har äntligen kommit in efter 2 timmars skridskoåkning med julia & felicia.
först gick jag och julia ut. sen kom felicia. set kom 2 katter & börja leka med våran boll ;3
ena hette aschkan & är suuperduper gosig. han frös om tassarna så han fick ligga på felicias mage.
den andra vet jag inte vad hon eller han heter. men asså jag kom i full fart & sen sprang han framför mej -.-
så jag körde på katten :(   sen spelade vi massa & gjorde andra saker.
julia skulle hem & äta sen, men jaag & felicia var kvar med 1 katt, den andra stack.
felicia ville spela så vi la upp min jacka så katten fick ligga på den !  & nu sitter den utanför dörren & vill komma in :(   
vill släppa in han men det får vi inte  .  skriver imorgon.

kungsbergget bokningen är klar. förutom att pappa tog för liten storlek på pjäxorna. han tror att vi har 37.
far, det finns så mycket mer du behöver lära.  hihi :3  
kungsberget blir bääääääst ! <3
puss & godnatt / filippa :*


liverpool-reading

Sitter & kollar på matchen mellan Liverpool(som är bäst)-reading :)
FA-cupen.
Liverpool leddde med 1-0 när det var en minut kvar så fick
såklart reading straff ;o så du gjorde dom mål kom nt ihåg vad han hette ,
så nu är det förlängning :((
Faaan nu blev det mål till reading så nu står det 1-2 :((((
Jaja hoppas att Liverpool vinner iaf!


goday

heej :)  idag så ska jag nog åka skridskor lite senare.
har vart på träning & prövat matchtröjorna :)  
juste, jag tycker att våran blogg behöver vinterbilder som NI tagit.
så skicka era bilder till oss om ni vill, vi skriver mera senare.
haha, lina..tycker du att det är en bra ide ? :o
kisses :* /filippa !

dageen !

Heej alla glaada!♥
Min dag ser ut så här idag, först träning i tunaberg
pröva nya matchtröjor :d sen hem gå i duschen sen typ
baka klddkakor för vi ska ha garagefest ikväll :p mihihi
så jag hinner nt skriva så mkt nu men filippa
kmr säkert skriva :) det är därför det är bäst att
jag & filippa har blogg tsm!
puusss /  linaa :*


uppdaterar sen

godmorgon,godmorgon ! =D
ska fixa mej & åka på fotbollsträning ,
uppdaterar senare !
puuuss :* /filippa

im happy

tack för den otrolig söta gästbloggningen neea ! :) <3
jag glömde att säga , tävlingen slutar inte förns vi fått 10 kommentarer tihi :3
jag är trött !   (:  

26 otroligt gulliga sötsaksgurkchokladsnablar har besökt bloggen !
otroooligt mycket pussar till dom! (a) men mer kommentarer skadar inte.
imorgon kommer allt & lite till uppdateras
kiss'n'hugs /filippa :*


nea gästbloggar!

Yo yo yo Nea in da hoouse! ;')
Hur mår alla Filippa och Linas otroligt gulliga läsare? Själv mår jag suveränt är liten vimsig över en lång resa från atlanten men det hindrar mig absolut inte för att gästblogga på de här gullungarnas blogg! Själv så tycker jag att Filippa & Lina ser otroligt lika ut! Tycker inte ni det? Asså makalöst söta och allting? :') Inte nog med det men det här ungarna är grooooova på fotboll. Jag älskar den här bloggen fast den bara funnits i några dagar? Och det gör ni datanördar där hemma också. Jag har t.om anmält mig till deras tävling och det tycker jag att ni också ska göra. Så klicka här för att komma dit! Om ni är för fega för att anmäla en själva så kan ni ju hålla tummarna att jag vinner! Ok gästbloggning är helt enkelt inte min starka sida så jag ska inte förstöra denna uberbraiga bloggen med mitt tjafs. Har ju en egen blogg, suprise! Om ni klickar på bilden där nedanför så kommer ni till den t.om! :)
/ barca är bäst ingen protest puss nea solander

Klicka på bilden så blir ni överaskade :)

täääävling

bäääästa headern !  tack nour sööötnos ! :)

men asså vart är alla kommentarer !
tävling från & med nu, alla som besöker ska lägga en kommentar på detta inlägg !
den som inte gör det får en rejäl utskällning, för man vet ju om besökarna är tex 20 st, så ska vi har 20 st kommentare &så !  muhahah, våga inte lämna sidan utan kommentaaaar !  den som kommenterar bäst vinner länkning ! börja.....NU !

/ FLIPPIIIS & LIIINIIIS :D


if today was your last day..

..när jag ändå sitter här så ska jag säga att jag brände mej idag på träslöjden -.-

men jag kan skriva upp dagens outfit eftersom att jag inte kan lägga in bild :d
leggings (som underställ)  - H&M
2 par strumpor :3 - vet inte
funktionsbyxor- cykel&skidstället
linne-H&M
tshirt-H&M
wezctröja- fått från binjo men antagligen holmlunds eller ? :)

puss&kram skumbanan ! / flippis :*


skoldaaag ;D

morsning korsning sötnosar ! :)
nea är äntligen hemmaaaa, har saknat henne ! ;(
men iallafall, skolan var säääämst -.- eller inte alla lektioner men typ armies !
katastrooooooof !  alla skrek & levde som om dom var födda yesterday ;d
sen var allt som vanligt jättegod mat för en gång skull ! (:
tröjan lina har på bilden i inlägget där ner är hur fiiin som helst !
haha , jag & lina har fett bäst humor ! ((: 
men vi har damp också. för bussen gck 5 min för tidigt så vi missade den *damn*
så vi drog in på kph.  efter ett tag kom nån & lina sprang ..jag stog kvar såklart.
hon kom inte fram till mej, men hon kollade med evil blicken :s
jag hatar att jag inte kan lägga upp bilder på mammas dator -.-
men jag älskar att nea har kommit hem, linas & min humor, nikki bästis & att dom bästa ska te kungsberget !
tummen upp (y)  !   orka skriva.
puss på stjärten alla :*  /filippa

dagens outfit ;d

Rubriken säger allt!




det var meningen att det skulle vara bild på filippa oxå men
hon kunde nt ladda upp bild tydligen:(( så det får duga med bara mig ;d

fredaagsmys! ;d

heej alla läsare!♥
Vanlig tråk skola idag dåe,
bokade till kungsberget igår! ;d
Hatar bussarna, filippa & jag gick till en
kiosk för jag skulle köpa en läsk..& bussen skulle gå om
fem minuter, sen när jag vi gick därifrån
så såg vi den åka! ;o jag & filippa ska fan gå & kräva
pengar från bussgrejen! Fick stå och vänta på bussen i en halvtimme :((
Ska väl kolla på Let's dance ikväll & äta chips;d

& tack nour för en fiin design! nt så fina bilder på mig då men får duga!

Kiss & Hugs//
Lina♥

nour in the house (:

heej alla !
sitter här & fixar linas och filippas bloggdesign & den är bara tillfällig !
jag ska fixa en finare header & sånt .
vad har alla gjort idag då ?
själv har jag vart på skolan som vanligt men vi slutade kvart i två idag istället för kl tre (a)
& så har jag bokat till kungsberget för att åka skidor det ska bli jätteroligt & jättemånga ska tydligen dit .
medans jag skriver här så ska jag göra reklam för min blogg (a) :
http://nourtanoukhi.blogg.se
Men ska titta på tv nu
ciao alla !

Bilder & låtar!

Ska testa blogg nu hade jag tänkt & se
hur det går ;d här kmr lite bilder när jag & filippa går
tbx till skolan från diös!

               
                 BJUDER PÅ OSS!♥

Kommer två bra låtar oxå!




Black eyed peas





Black eyed peas!♥

Kiss Lina♥

välkommen till våran blogg !

wweeyy ;d  nu har jag & lina skaffat en blogg.
alla ska läsa varje daaag & kommentera hela tiden.
nu behövs bara en vacker design ! :)
kajsa eller nikki ?!  (a)
skriver antagligen mer sen, vet ni ?.. 
jag & lina är bäääääääst :d

/filippa :*


RSS 2.0